Büyük bir Ethereum yatırımcısı, 7 yıl sonra ilk kez aktivite gösterdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük bir Ethereum yatırımcısı, 7 yıl aranın ardından ilk kez işlem yaparken ETH fiyatı %12,55 yükseliş kaydetti. Bahsi geçen cüzdanda 200 ETH’lik bir transfer gerçekleşti.

Büyük kripto işlemlerini takip eden Whale Alert platformu, 2014 yılının sonlarından beri uykuda olan bir Ethereum cüzdanının uyandığını tespit etti. Cüzdan sahibinin, Temmuz ayı sonundan Eylül 2014’e kadar gerçekleşen ICO’lar sırasında alım yapan ilk Ethereum yatırımcılarından biri olabileceği düşünülüyor.

Uyuyan iki ETH balinası uyandı

Ethereum yatırımcısı, 7 yılı aşkın süredir hareketsizdi. Balina adresi yıllar sonra 200 ETH transfer etti. Bu, uzun süre hareketsiz kalan ve son zamanlarda “uyanan” ikinci cüzdan oldu. Whale Alert’in bu tweetinden sonra Santiment de bir tweet yayımladı ve bir ETH adresinin yaklaşık 22,2 milyon dolar değerinde 15.000 Ether’i boş bir cüzdana transfer ettiğini paylaştı.

Santiment’e göre bu cüzdan yaklaşık altı yıl boyunca hareketsiz kalmıştı.

Şu anda Ethereum 1.500 dolar seviyesinin biraz üzerinde el değiştiriyor ve önceki kayıplarını geri almaya çalışıyor. Santiment’in paylaşımına göre ETH’nin yaklaşık %8’lik ilk artışı, yukarıda bahsedilen hareketsiz ETH cüzdanlarından ilkinin fonlarını değiştirmesinden sonra gerçekleşti.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır