Jack Dorsey’in şirketi Block’tan yeni transfer

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey’in şu anda aktif olarak görev yaptığı ve kurduğu diğer şirket olan Block, büyümeye devam ediyor. Block tarafından yapılan açıklamada Argo CTO’su Perry Hothi’nin işe alındığı belirtildi.

Block, bir yandan Bitcoin madenciliği ve cüzdan donanım bağlantılarını kurmaya çalışırken, bir yandan da kripto şirketlerinden yöneticileri işe almaya devam ediyor.

Block’un yeni işe aldığı kişi ise Argo Blockchain’in CTO’su Perry Hothi oldu. Hothi şirketin, Bitcoin madenciliği bölümünün gelişimi hakkında tavsiyelerde bulunmak adına Block’a katıldı.

Hatırlanacağı üzere Jack Dorsey’in Twitter CEO’luğunu bıraktığı dönemde şirketin ismi Square’di. Dorsey’in gelmesiyle şirket ismini Block olarak değiştirmişti. Block, geçtiğimiz haftalarda Bitcoin madencilik politikası, iletişim gibi konular için LinkedIn üzerinden iş ilanları açtı.

Son olarak Argo Blockchain, kripto para piyasalarında yaşanan düşüşlerden etkilenmeye devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada mali bilançosunu güçlendirmek adına bir plan açıklamasının ardından Ekim ayında hisselerinde önemli düşüşler oldu.

Bu makale ilk olarak Paranfil üzerinde yayımlanmıştır